| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a co jí tedy radíš ty? jít do umělého oplodnění? To jí přeci ani nemůže vyjít, když žádného partnera ani nemá. Jak jinak si pořídit dítě, než najít vhodného partnera? 27 letá kamarádka si našla kamaráda, s ním otěhotněla během půl roku co se znali podvodem s hormonální antikoncepcí, odkopla ho s tím, že si ho našla jen pro to aby měla dítě. Je to její věc, její život, třeba toho nebude litovat nikdy, to je fuk. Ale základ podle mě je vůbec nějakého partnera najít, třeba vztah vyjde, třeba ne. V 31 letech hledání podle mě ještě v pohodě jde, co se času týká. Aktivně přes seznamky na netu a scházet se. Tak si kolem mě našlo partnera lidí dost. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.