Přidat odpověď
my jsme sanitku nevolali, já jsem reagovala hned, dostal hnedka zyrtec ve vyšší dávce, kortikoidy a ventolin a na uchu jsem měla doktorku z pohotovosti a ta mi ještě poradila dát hnedka půlku dithiadenu a lžičku calcia..hned se mu ulevilo, klidněji dýchal, mizel mu otok rtu i ekzém na pusince po vyspání zmizel, museli jsme ho ten den víc hlídat, ale on byl utlumený tím dithiadenem a po vyspání neměl ani otok rtu, ani červené oči, ani otok očí, dýchal klidněji, kolem pusinky nemodral, druhý den jsme jeli k dětské a má to dětská v papírech i alergoložka kterou jsem měla na meilu...dostali jsme rectodelt čípky a nosím u sebe tyto čípky, chambler s ecobecem, ventolinem, zyrtec, dithiaden a vím že kdyby se to opakovalo mám dát čípek, ventolin a volat rychlou...my jsme to s pochvalou od dr ustáli naštěstí doma ale zážitek to byl strašný, to byly sekundy...ještě ted mám husinu, navíc hodně mi pomohl muž který je alergik a navíc jako hasič ví co v podobných situacích dělat, být sama doma volám rychlou hnedka
Předchozí