| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli někdo nevíte proč v noci poplakává už skoro 9 měsíční mimčo? ~n~ nemuže to být že má hlad? dávám ji na večer kaši od nestlé,ale dočetla jsem se že je to příkrm,tak to ji mám dávat ještě v noci mléko? dnes jsou ty kaše nějaké divné,slabé a nechutné,mám děti už dvě odrostlé,jedno dospělé a tak jsem skoro zase jako na začátku,ale dnes je vše tak jiné,že nevím ~l~ měla bych mít zkušenost,ale mě děti pili sunar,či feminar na večír zahuštěné piškotma,či banánem i jablkem a spali mi celou noc,malé jsem to zkoušela dát po svém,ale bez uspěchu,spinkala mi od 2 měs.celou noc,až od 6 měsíce mi začala postupně víc poplakávat,někdy se s toho až probudí,věčinou když ji v chuvičce slyším už jak se převracuje,raděj přijdu k ní a než aby se rozplakala ji dám napít a je chvíli klid,ale někdy se povede že spí dál,ale někdy za sebou to trvá tak dlouho a k ránu kolem 5 až 6 už ji dělám mlíčko a vypije mi po ránu celou flašku,ale né pokaždé,je možné že by v noci měla hlad? a co dělat aby v noci neměla hlad?aby večer než jde spát byla nasycená,vždyt by mohla tu noc 11 hod.být bez jídla,aspon takhle to tu všude píšou a u těch straších dětí jsem to také tak měla,nevím v čem to vězí ~o~ Děkuji za radu od všech.S pozdravem Romana s Lucinkou ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.