Jsem už 7 let na rodičáku. Jelikož pořád lítám kol dětí, mé oblečení se skládá převážně z džínů a triček a tenisek. Jeden den jsem obíhala obchody v šopinu,ale ikdybych měla spoustu peněz, asi bych si nevybrala. Nějak jsem ztratila styl :-O . Tedka jsme s manželem pozvání dobrým kamarádem na stavbu ale až odpoledne. Co byste mi poradily jak se obléci? Nevím jestli si vystačím s halenkou a nějakými slimkami, a jaké boty k tomu? Současný trend mi moc nesedí,mám konfekční postavu takže mi sedne cokoli, jen prosím poraďte co by bylo tak akorát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.