| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky si myslím, že to bude sametka. Zkus pohledat další info na netu. Taky to teď aktuálně řeším. U nás před měsícím vši - z bazénu ~e~ . A po 3 týdnech si manžel cosi dotáhnul domů, asi blechu z vlaku. Tu pravděpodobně zlikvidoval, pokud to teda byla blecha. Asi tak 14 klid. A pak najednou přes noc poštípaný obě holky,nejdřív jsme si mysleli, že komár i přes ochranu v zásuvce. No a po týdnu jsem pokousaná já. Ale kousance se mi objevili přes den a pak asi jen 1 - 2 přes noc. CO jsem četla, tak štěnice vylézají a hodují zásadně v noci. A já ty kousance měla hlavně přes den. Navíc ukrutně svědili, jeden jsem měla i ve vlasech (na pásu u podprsenky, na koleně, nad zadkem a to samé z druhé strany břicha) a byli docela velké. HLedala jsem na netu a pravděpodobně to bude sametka. No asi se budeme na zahradu stříkat myslím Difusilem (v lékárně poradí) a doufat, že po dovolené už to mít nebudeme. Jo a za poslední měsíc a týden jsem asi 10x měnila povlečení, utratila mraky peněz za šampony na vši (ke konci už preventivně). Už nemůžu, radši ať přijde zima a ty bestie pomrznou.
Blecha i štěnice prý dělají více kousanců u sebe. Navíc pokud si pamatuji z doby kdy jsme měli psa a občas jsme nějakou tu blechu i chytili a pak likvidovali, tak bleší kousnutí bylo s takovým ďolíčkem uprostřed. A moc rádi kousali v podpaží, pod kolenem, na intimních partiích. Tak lovu zdar, já dneska razím pro lupu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.