Hele já mám momentálně v hlavě hrozný chaos a mé pocity dost ovlivňuje jistá nasranost a to, že jsme dost pohádání a že mi řekl něco, s čím se mi bude docela zle vyrovnávat. Kdysi jsem četla citát, že člověk nemá nikdy zapomínat na to, co mu kdo řekl v hněvu. Dítě jsme měli už před nevěrou. Nemám pocit, že bych si dostatečně neužila mládí nebo tak něco. Do vztahu s ním jsem šla po ujištění se v pocitu, že CHCI. Prostý pocit chtění a umění si to představit na furt. Ale co jsme udělali pouze z rozumu a pro klid, nebo jak bych to řekla ,,pro nějakou jistotu" -tak to byla ta svatba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.