Já znám ještě: jsi nervní jak sáňky v létě, kecà ti nàdobí v kredenci (jakože člověk moc mluví), vyser si voko, to mě poser nohu (omlouvám se za ty výrazy), bolí to jak blbec, piju všechno co teče kromě téru a necek, mlátí to s tebou ode zdi ke zdi (jakože puberta) a další, ale zrovna si nevzpominam. Kromě nadloubanýho vola a sůvy ty ostatní znam. Ale jak vznikla sůva by mě vážně zajímalo;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.