Přidat odpověď
Já vím už předem, že bych zdravého nepropašovala nic. Když dostanou od kamarádky buchtu, která je udělaná půl na půl z celozrnné mouky, okamžitě to poznají. Snažila jsem se udělat koláč z červené řepy, naprosto bez úspěchu. Nutno teda dodat, že i já tyhle zdravé věci chuťově hned poznám a nechutná mi to taky vůbec, to radši nic než takovéhle koláče. Zeleninu v pomazánce taky poznají. A kdybych vařila a pekla bez tuku, tak samozřejmě kdybych je nechala pořádně vyhládnout, asi by to snědly, ale fakt je ten, že by to nechutnalo ani mně. Třeba to kuře pečené bez tuku, to by mi teda asi moc nejelo, pod kuře dávám snad skoro půlku másla. S váhou teda problém nikdo z nás nemá, naštěstí, ale stejně, někdy by mě potěšilo kdyby snědly něco zdravějšího. Ale já jsem jako dítě vyrůstala na naprosto šíleném jídelníčku, žádná zelenina, samé suché salámy...tak se utěšuju, že moje děti přece jen jí zdravěji než já, to každopádně.
Předchozí