Tak mě stál kolek tisícovku to bylo loni v červnu-podán návrh. Jo ještě předtím jsem podavala žádost o svěření péče o dítě, posláno v lednu, v unoru přišla pošta od soudu na datum stání na březen. Samotnou žádost o rozvod / psala jsem si ji sama/ jsem podávala v červnu 2011 a začátkem prosince přišlo stání k rozvodu na 15.2.2012 Rozvedli nás hned, dohodli jsme se. Žádné majetkové vyrovnání jsme u rozvodu neřešili, soudce se nás ani neptal jak to máme s majetkem. Po rozvodu jsme si mezi sebou vyřešili majetkové vyrovnání, což byl u nás společný byt 2+1. Nábytek a věci v bytě jsme si rozdělily po domluvě už předtím, jen se jednalo o ten byt. Já zůstala s dcerou v bytě, manžel žádal vyplacení poloviny z ceny bytu. Tu jsem mu dala. Sepsání u právníka mě stálo 6tis.kč. Jinak jsme k ničemu právníka nepotřebovala. Jsem z Ostravy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.