| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsou. Mohu posoudit, u nás jsou TV všude a často slouží jako monitor k DVD, případně pouštím, aby tu nebylo ticho. Jedno, zda TV nebo rádio.
Už jsem dlouho ale soustředěně nekoukala (občas něco dobrého zahlédnu hodně pozdě, chodívám pozdě spát). Detektivky můžu, Zloděj životů je docela dobrý film, ale nemůžu po sobě tu porci večerních seriálů, kdy jde jedna detektivka za druhou.

Včera byla Všechnopárty, tu můžeme oba. Jinak manžel mívá zapnutou ČT 24 (když jsem v jiné místnosti, nějak ani zprávy nedávám) nebo sport - taky moc nemusím až na výjimky.
U TV uklízím, vaříme, právě se chystám povlékat a vysávat, prostě mi tam něco kecá.. nebo jsem schopná mít TV puštěnou potichu a u toho si číst.

Reality show - jak která, Farma mne nechytla, na Farmáře jsem naopak koukala.

Ale dneska se docela těším, že si sednu třeba s pletením k Petrolejovým lampám. Ale někdy takhle v neděli odpoledne klidně zkouknu romantiku, dobře se u toho podřimuje. Takže TV se nezříkám, jsem tu často sama, moc nemusím ticho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.