| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, dýl jsem nebyla, i když jsem četla..ale víc než týden mě bylo špatně, dost nachlazená a neměla jsem ani chuť a ani čich a teploty...ještě nejsem OK ,ale je mi koenčně lépe....

byla jsem ve školce!!! Tak Emička bude chodit s dvouma velkýma kamarádama d otřídy, už ji dali an výběr i značku an skříňce a má jahůdku a bude chodit do berušek :o) a už mám slzy v očích :o))))
Učitelka vypdala moc fajn, hned v září tam oslaví s dalšíma dětma narozených v září narozky a prý už mají nachystané dárečky :o) Už se moc těším!!!!
Teď udělala obr pokrok s hlídáním, najednou se chce nechávat hlídat a i nechává od sousedek a i souseda!!!!!!!!!
A začala sama chodit čůrat venku. Už ji nemusím držet konečně a nemá nic počůranýho :o))

Jsem ostříhaná s Emičkou, fotka v albíčku a je tam fotka Hanky, jak se seznamuje s pískem :oDDDDDDDDDDD

Hana na NE NE NE řekne nenene a šup s pískem, kamením, vším možným do pusinky..tak ona ví, co to je, ale je ji to jedno.. a po ruce už dostala...hroznej pláč a hnedka tuli s mámou, lehne si na mě a brečí mi do jakékliv části těla, no vždyj i musím poamzlit... i vneku kamínky, vždy udělá sama nenene a šup do pusinyk a když huknu, usměje se na mě :o))
Emča v otmto byla skvělá, řekla jsem nene a ona už to neudělala... toto je rarášek..Už chodí za ruce délku asi dvou laviček, sama se snaží pouštět ve stoje, ale trochu se ještě bojí, ale snaží se...
Furt je to smíšek...zub jeden.. venku tak půlka, je to sranda když se směje a svítí tam jen ten jeden zub :o))
upravila si noci, kojím teď jen tak 2x...ale venku je stále na zemi, pak koupání a večeře je půlka rohlík us pomazankovým máslem na kosuky a pak UM 130ml. Kojím jen přes noc a ráno nasnídani...

U ní zvládám říkat dokola nenene a navíc jsem víc tolerantnější..víc si toho může dovolit než u Emčiky.hold druhý dátě... má víc volnosti..

To, že to ta maminka nezvládá se nedivím, ono unavená mamča, která nebyla zvyklá a musí se starat bez odpočinku, je strašný...někdy nervy rupnou...a to plesk, nemusí být na zadek či tak, já takto tlesknu, aby reagovala a někdy se toho lekne a zapláče... ale těžko soudit, nevím, jak to u nich je a navíc, každá vyhcováváme jinak!

začínám cí znakvoat a dneska první znak HOTOVO po jídle :o)) Jinak ukazuje jak jsi veliká, na hají si lehne a udělá zvukem hají. Ona hodně dělá a napodobuje zvuky, ale nemluví moc. To řekne jen táta, bác a baf, táááák.. jian kuvidí kapesník a už prská, že se smrká a podobný zvuky... u auta někdy zaprská přes rty...Snaží se dělat paci paci, ale nejde ji tleskat, tak jen máchá rukama :o) když z výšky něco sypu, kamínky venku ,tak tayk hned něco veme a sanží se napodobit, to se teď hodně snaží u hodně věcí...tak je čas na zankování... a dává strašně moc pusinek. Hned ráno v postýlce, když dojdu dělá pápá a dává pusinku sama od sebe. když oblíkám, už dělá pápá... je to sladký.

mějte se tu hezky, tak jsem něco málo naspala a letím. peču maso a poprvé upeču i dýni :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.