odešla jsem, jelikož se ke mně manžel nechoval slušně. odstěhoval mě a děti do bytu 1+1 ke své známé, bez jakékoliv smlouvy s ní a já jsem musela platit nájem skoro 10.000,- z bytu jsem si odnesla akorát své a dětí osobní věci a postýlky kluků a obyčejný psací stůl. nic víc nemám. ano, chci si prostory vyfotografovat! není na tom nic špatného. rozhodně nebudu počítat příbory a takové ptákoviny! víš, když manžel se společných peněz zařídí byt, tak chci vědět co vše pořídil, jelikož mám na polovinu ze zákona nárok. nebudu ho v tomto případě nijak šetřit! on se ke mně nechoval za dobu manželství vůbec hezky a doslova mě donutil odejít! tak chci alespoň sobě ale především dětem dopřát trochu toho co má on! norkový kožich si za to opravdu kupovat nebudu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.