Klasicky se koprovka hustila smetanou a žloutkem. A bylo jí, jak píšu výš, jen maličko, ani se nelila na talíř jako klasická louže dnes, spíš omáčka bývala v malé misce a sousta z talíře se v ní namáčela. A chuť koprovky bez mouky, smetanovožloutkové, je mnohem plnější a výraznější, stačí jí tím pádem maličko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.