kopřivo, určitě by řádily rády na společným. Ale když mám děti 1-7 let, hřiště je půl kilometru daleko a přes velmi rušnou silnici, nemůžu je tam pouštět.
Na zahradě jsou děti samotné, já můžu dělat práce uvnitř, naprosto bez problémů. Na hřiště s nima musím jít já, a pro mě je to mrtvý čas (tč. si tam nemůžu ani vzít knížku, protože batole mě plně zaměstná - na zahradě se zaměstná samo).
To jen k těm soukromým hřišťátkům na zahradě - ty totiž hrozně moc ulehčují život rodinám s malýma dětma...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.