Tak já asi předčím s uklidněním i Miladu, moje dcera se naučila R a L až cca ve 14 letech. Byla už na nižším gymnáziu. Ř se naučila o pár let dřív. Na logopedii jsme chodily někdy od 4 let, těch logopedek jsme vystřídaly taky několik. Měla v dětství úraz pusy, vyražené přední zuby, které pak vyrostly našikmo, takže jazyk se neměl o co opřít. Rovnátka se jí mohly nasadit až po několika jiných zásazích v puse (trhání stálých i mléčných zubů, odstřižení uzdičky). Jsem z tý doby utdnkovaná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.