| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky holky, tak jsme zpátky z dovolené z Lednicko-Valtického areálu a bylo to fakt super! Počasí akorát, ubytování perfektní, výlety, bazén, sklípek ~t~
A ty horečky u Lukyho, měl je ještě v den odjezdu, tak že pojedeme do nemocnice ať mám klid. Tam nás poslali na krev a moč a zjistili mi nějakou bakterii v moči. Doktor mi řekl že když bude mít ještě horečky tak mu mám nasadit nějaký sirup co mi předepsal po 12ti hodinách. Dojeli jsme na místo večer a Luky měl 39,7 tak jsem mu ten lék nasadila a do příštího dne jen 37,2 a pak už bez horeček. V týdnu ještě zajdu k doktorovi na kontrolu ale myslím,že už je ok. Jinak se naučil na Moravě lézt, tak je to nezvyk, že jsem ho našla kam jsem ho dala je už dávno pryč ~t~~t~
Mám tedy teď problém, nechce jíst kousky jen vše téměř na kaši rozemleté jinak se mu z toho vyloženě zvedá žaludek a dáví ce. Poraďte prosím. Zkusím mu dávat křupinky aby si zvykal na kousky a žvýkal, banán moc nechce, kus rohlíku měl jednou, ten se mu přilepil a byl konec ...
A s tím posloucháním, děti v tomhle věku moc dobře vědí co znamená ne. Takže zvýším hlas a řeknu důrazně NE a on kývá hlavou jakože nene a někdy poslechne někdy ne, chce to být důsledný.
Umí paci paci, jak je veliký, dělá kuk, že si zakrývá tvář, mám se tak tak že kroutí ručičkama, dělá tuli tuli, malá, dělá páá. Ale moc nemluví občas řekne táta, bába, pápá a to je vše, Máma nic. Pořád dost křičí jakože komunikuje s náma tímle řevem ~t~ Takže sousedi si taky asi u nás užijou ~b~
Hroší: ten válec mám taky někde po Kiki, nejvyšší čas se po něm podívat ~;)
Náčenko: Jak měl Luky teď horečky tak v noci hodně pil, a nějak si zvykl, takže jak jsou teď vedra tak se taky budí v noci a někdy i třeba 5x když mu nedám napít tak řve ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.