Že se dítě jen tak změní a udělá krok zpět zkušenost nemám. Ale mám roční dceru, která mě nenechá dojít na záchod. I když ji posadím k otevřeným dveřím, namíří si to za mnou. Když je ale třeba s mými rodiči, tak po mě ani nevzdechne. Ale nikam nechodím, jsem pořád ve stejném bytě a ona mě občas zkontroluje. Zkoušíme řešit homeopaticky. Něco se okamžitě zhoršilo, něco zlepšilo. Tak se doktorka asi trefila :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.