| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Sammaelko,
zkusím reagovaat na tvůj příspěvek.
Musím přiznat, že poslední dny máme občas taky vzdorovitého chlapečka, který když HNED (půl minuty počkat to nehrozí) nemá to, co zrovna chce (jídlo, špinavé misky od psů a podobně :-)) tak vříská. Tyhle situace zvládám dobře, to mi zas takový problém nedělá, prostě vysvětluju vcelku klidně, že ne ne a ještě jednou ne ~t~
S čím ale mám problém je, když u krmení, když se z ničeho nic najednou začne vztekat a do mojí ruky, která dává jídlo do pusy, bouchne a jídlo se rozletí všude kolem, tak tohle mi fakt vadí a v té chvíli ho někdy plesknu po ruce. Jemně podotýkám. A taky řve. Trvá to sice chvilinku, než přestane, ale jinak to takhle starému dítěti dát najevo neumím.
Jinak v tom, na co šahá nebo kam leze, jsem docela benevolentní, respektive upravili jsme byt tak, aby mohl prakticky všude, takže mi zas až tak nevadí, co dělá, když prozkoumává byt. A když vadí, tak si to "vysvětlíme", ale bitím a řvaním ne.
Nicméně si myslím, že než dítě bít tímto způsobem, tak to ať mi raději ruka upadne. Rozhodně s tím nesouhlasím. Tolik za mě.~;)
Držím palce, aby se situace u kamarádky uklidnila a aby brouček nebyl bit, nezaslouží si to, ještě mu v té hlavičce tak nespojuje ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.