Zajímavá diskuze.Díky za to,že jsem už postarší ročník a žádná úchvatná hromadná prohlídka se za nás nekonala.Mě spíš udivuje slepá víra,že když bude jinak zdravá holka od útlého dětství pod gynekologickým dohledem,bude zdravá a bez problémů.Nějak mi tam nesedí to,že vidím ordinace narvané patnáctkami a přitom gynekologických problémů je čím dál víc.Otěhotnět se taky daří čím dál menšímu počtu žen.Tak nevím,kde udělali soudruzi chybu
.
Sama jsem prošla šíleným martýriem "léčení"neplodnosti,ty kvanta hormonů,co do mě narvali,naštěstí to odnesli jen moje klouby,kamarádka skončila po takovéhle léčbě v pětadvaceti bez vaječníků.
Za mě tedy rozhodně preventivní prohlídky dorostenek ne.Souhlasím s Tante,že bych dceru nechtěla nechat ošmatlávat nějakým strejcem.Jednou jsem zaslechla diskuzi dvou gynekologů a horlivé přívrženkyně svátosti doktorské by byly udiveny,jak si o vagínách těchle mladých holek "hezky"povídali.Takže díky,ne,když nebude zbytí,tak jedině k nějaké doktorce ženě.A opravdu jenom s problémem.