V koupelně se mi hrozně líbí umyvadlo v desce (a to dost rozměrné, aspoň půl metru na každou stranu), pod tím skříňky (výsuvné, s koši na prádlo nejlíp, vzadu drátěné ať to nezatuchává). Chtěla jsem mít i schoz na prádlo z horní koupelny do spodní, ale pak jsem se rozhodla mít tam radši skříňky (ovšem vzpomenu si pokaždé až půjdu s košem prádla ze schodů, to je mi jasné). No a komora na úklid je věc kterou jsem si tam nevymyslela a mrzí mě to, budu to muset nahradit nějakou skříní v předsíni. A můj sen je mít v předsíni resp. v hale (nemáme zádveří) sezení. lavičku nebo dvě židle, ještě nevím, ale rozhodně už mě nebaví tancovat s jednou botou a snažit se obout si druhou, ani se krčit či ohýbat než obuju všechny - děti i sebe. Prostě si na to chci v klidu sednout (a né že mi pak tu lavičku - polstrovanou samozřejmě - někdo zavalí taškama, to by teda nepochodil!
)
No a pak je super mít venku ještě venkovní umyvadlo, ať se nemusí s každou špínou hned do baráku (většinou je jen kohoutek ze zdi, já chci regulérní plechové umyvadlo, třebas na zeleninu ze zahrádky a tak).