Já osobně preferuji bílé stěny. Tak že kluci mají bílé stěny zrovna tak jako jsou po celém bytě. Nábytek je v borovici, dělaný na zakázku. Většinou z ní všechno malování dostanu pískem. Počítám s tím, že až z nich budou školní děti, pokojík zase přizpusobíme. Mají tam všehovšudy jednu manželskou postel (zbyla nám když jsme se sestěhovávali ze dvou bytu do jednoho a je to praktické i když mají dětské návštěvy, vejdou se a nepadají
). Pak máme jednu postel jen jednolužko, to bude dočasně sloužit jako prostor pro miminko na přebalování a odkladiště plyšáku. Pak mají jednu komodu na spodní prádlo a z ikei takový trojuhelník s plastovými boxy na hračky. Podlaha ladí k použitému materiálu na nábytku a jinak je pokojík doplňen pár policema na hračky a obrázky. Sehnala jsem na jedné výstavě krásné originální a dětské obrázky. Barevný dojem podtrhují především doplňky, barevné boxy na hračky - červená, zelená a povlečení kupuji dětské s výraznýma barvama máme Křemílka a ochomurku ti jsou krásně žlutí, pak Lolka a bolka ti zase jemně zelení... . Závěsy jsou bílé také z ikea s potiskem zvířátek, také převládá zelená a červená. Na mě to pusobí jemně, nenásilně a klukum se líbí.