Já mám opačnou zkušenost. Měl jsem 3 bradavice na ruce ( ve 13 letech), když po chir. odstranění opět dorostly, dostal jsem od kožařky na výběr - mastičku či vypálení. Mastí to prý nebolí ale trvá to dlouho, vypálení prý bolí + krvavý puchýř ale je to jistota... Prosil jsem mámu o mast ale ta rozhodla o vypálení dusíkem. Málem jsem se ( s tou vidinou krvavého puchýře) pos*al strachem a nakonec to jen trochu štípalo a žádný puchýř mi neodsřihávali. Prostě se za pár dní odloupl sám... Když se mi později udělali bradavice i na druhé ruce, sehnal jsem si Duofilm. Nebolelo to téměř vůbec, ale trvalo to fakt dlouho... Já osobně ( a že jsem na doktory srab) bych v případě dalších bradavic volil vypálení...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.