já dělala tarhoňu tudle poprvé a osmahla jsem na trošce oleje cibulku, k tomu přihodila maso a přidala právě ten hrášek, zalila vodou nechala podusit do měkka. Okořenila - já teda to rovnou už dusila s kostkou bujonu bez konzervantů a barviv od vitany - tuším že byl zeleninovej.
uvařila sem dle návodu tarhoňu a podávala ke směsce, bylo to moc dobré.
jinak já ji neuvařila všechnu, tak sem tudle hrst hodila do polévky a také to bylo dobré :D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.