| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hroši, děkuju za info.

No ženy, já zítra začínám 31tt. V úterý mě čeká velký utz.
Nosit Domiho mi dává pěkně zabrat, a navíc mě se.ou lidi, kteří nedbají, že Domi se jich bojí a MUSÍ mu z co nejmenší vzdálenosti říct, že je kjasný chjapeček. A on po mě pak šplhá a kope do břicha a oni jsou neodbytní.. Většinou teda když už vidím nějakého aktivce tohoto typu, tak zdrhám, nicméně moje mamka to třeba nechápe, předevčírem jsem už na ni fakt musela zařvat~f~, protože už jsem jednak za celé odpoledne nemohla, břicho už mě bolelo jak prase, a vůbec už mi bylo tak nějak... dokonce jsem i :-©.

Ještě že Domi "chodí", teď už se přidržuje jen lehce jednou rukou za můj prst, takže se nemusím sklánět~R^ a zvládá už i hopkat ze schodů sám. Zase ale chodí pořád, někam ho jen tak posadit zpravidla neexistuje. A aby lezl třeba po zahradě po 4... no to je úplně nemyslitelné!

Jo! A je to pěkně vyčůrané dítě. Včera mu nejel oběd (zeleninová polívka a špagety, takže od stolu zdrhnul, pak se domáhal k Natálce do pokoje, načež jí tam vyjedl piškoty, lump jeden~o~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.