| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, bin, nejsem teda hygieniska, ale s kovovými mezizubáky jsemměla stejný problém jako ty v lepším případě a v horším, že jsem se ještě tím drátem píchla a tekla mi krev.

te´d na doporučení zubařky dětí - používáme tyto - jsou silikonové a neublížíš si s nima a krásně se mezi zuby vejdou.

http://www.beldental.cz/gum-mezizubni-kartacky/3914-gum-soft-picks-mezizubni-kartacky-ke-stimulaci-dasni-40-ks.html

ona sama je používá - já je teda u ní kupuju za 130 kč, nebo tak nějak, nebo mi prodá i jen jedno platíčko za 35, ze začátku jsme je taky hned lámali, ale jak se člověk naučí je určitě po umytí na víc použití - čistí si tím i můj 10letý syn a občas tím čistím i 5,5 leté dcerce a 2 letému synkovi - kteří mají problémy se zoubkama.

jinak normální kartáčky jsou výborné teppee nebo couraprox - mají totiž velké množství štětinek a jsou velmi měkké a kupodivu roky jsem si myslela, že tvrdý kartáček zuby vyčistí lépe, ale není tomu tak.

pastu používáme pouze elmex a musí říct, že dcerce zuby se přestaly kazit takovou rychlostí.

Ale na bělení to moc není, co jsem zkoušela na bělení, tak mi moc nezabíralo, já teda a i teď ten nejstarší syn máme zuby spíše slonovinové - až žluté, nicméně se nám zase nekazí... takže pokud prostě nemáš bílé zuby od přírody, tak je podle mě bez chemického zákroku nevybělíš.

Ještě k těm kartáčkům mezizubním používáme dentální nic - to si kupuju nějakou voskovanou někdy v lídlu někdy v rosmanu - ta čistí plochy kde jsou zuby těsně vedle sebe, mezizubní čistí, kde jsou zuby od sebe. A k tomu je dobrá ústní voda listerin, ta je prý nejlepší na trhu - ale nikdo z nás v rodině nevydrží ji mít v puse tu minutu co píšou.. ale asi i tak to má dobrý účinek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.