já vim to už jsem četla několikrat odpust mu ale mě to nejde, hlavně mi asi nikdy nedá pokoj porad něco vymešlí a já nemůžu přežít to že slibil že už nebude podvadet, nikdy nepřestal a jeste si našel další a s tou ted je a ted moje děti budou jezdit k ní, a on mi porad mele jak se mnou sakra mohl bejt ,vždyt jsem taková a taková, spoustu vlastností mi nasekal sám tim jak mě furt podvádel tak už jsem fakt pak byla blázen a bylo mi všechno divny až jsem se jednou přesvědčila ...a hned jsem smírak a on není ten špatnej, on musel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.