| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

šimi,
právě procházím podobným obdobím života jako ty. Jo, jo, taky je mi děsně smutno. Ten můj~f~ je úplně v pohodě, já se k němu snažím chovat vstřícně, když ale vzpomenu, že to byl on, kdo všechno tak zvoral, ale smutním já, tak mi to přijde nefér. Ale život není fér. On se teď chová velkoryse, nic není problém~f~, jeho představa je fajn přátelství~f~ Připadám si málem jako blázen, když pomyslím na to, jak mi poslední rok lhal, podváděl. Pro tento rozpor ani nemůžu smutnit po tom, co se mezi námi událo hezkého, tak nějak rozumem nedokážu pobrat, že je to tentýž člověk. Ale už vlastně nikdy nebude, vždy budu myslet na to, že je to někdo, kdo dokáže hodit přes palubu. Vím třeba, že má dceru rád, když by se ale rozhodoval, jestli jeho zájmy nebo zájmy dcery, nezaváhá~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.