Sašo, kamarádka dělali teď novou kuchyň a kuchyň jako takovou má z Möbelixu - nějakou tu lepší řadu - viděla jsem ji sestavenou v garáži a byli jsme s mužem oba překvapeni pojezdy v šuplících a i další prvky nás překvapili- opravdu vypadá moc hezky a je to velká kuchyňská linka...spotřebiče si kamarádka vybírá vpodstatě tam bere vše, co potřebují z www.levneelektro.cz a bere II.jakost, což jsou třeba věci jen vybalené z originálního obalu a jinak jsou o.k. a slevněné jsou o x tisíc - kolikrát i o polovinu
Ono spíš promysli i obklady, podlahu, to taky není asi úplně zanedbatelná položka
Já mám v bytě už přes 10 let kuchyňskou linku - takovou tu levnější, zůstala tu po předchozích majitelích - myslím, že se taková prodává v Tescu, v Obi... a musím říct, že taky službu dělá dobrou. Jednou chci kuchyni taky lepší, ale dokud splácíme dluhy, tak si se starou a levnou vystačím. Po splacení dluhů máme coby prioritu nejvyšší pořízení vestavěných obrovských skříní a až pak příp. kuchyňskou linku. .. ale to sem nepatří
Základ je mít na čem vařit
takže pokud lepší linku, tak bych volila asi postupné zařízení - kamarádka třeba měla několik let jen dolní část a až na to měli, tak u stolaře objednali pokračování tedy horní skříńky.