Dobrý večer, neznáte psychologa/psycholožku podobných názorů a zkušeností jako autor knih Kevin Leman? Hodně mě zaujaly jeho teorie o důležitésti pořadí narození a celkové důležitosti dětství, vzahu dcerek s otcem až do dospělosti a tak. Existuje někdo jako český Leman (nebo Lemanová)? Osobně jsem si důležitosti pořadí narození a toho celého kolem všimla sama cca 20 let zpět a fascinovalo mě teď, že jsem si to přečetla černé na bílém, když do téhle chvíle se o tom nikde nikdo nezmínil. Nebo znáte nějakého jiného suprového psychologa? A můžete, prosím, případně uvést jméno a město, kde působí? Děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.