Zdravim niki!Mám za sebou bohužel daloby se říct stejny osud taky porod cisařem naše Adélka taky zemřela po třech dnech je to už dva roky .Ja zatim těhotna nejsem a asi už ani nebudu ,když to bylo moc čerstve tak jsem to taky s lékaři řešila .doporučili rok počkat pokud se vše dobře hojilo nechala jsem si populroce zmněřit tloušt´ku jizvi 8mm a po roce 12mm takže vše v pořádku.Navív naše Adélka byla naše třeti dítě cisařem (mám doma starši dvě dcery).Letos v lednu jsem potratila takže jsem se z těhulokvanim už tak nějak srovnala.navic mám doma dvě dnes už pubertáčky takže to nějak nehrotim.Přeji ti hodně štěsti a nic neuspěchej vím že ted´zrovna jinak nemužeš ale opravdu rok ti uteče jak voda .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.