| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podlě mě jíš prostě normálně.

Já třeba majonézu do salátu nedávám, dávám jogurt, který smíchám s česnekem a solí. Kečup doma nemá rád nikdo, takže taky nepoužíváme. Uzeniny málokdy. Taky si myslím, že jíme nějak normálně, super zdravě to není. Řízek mají děti jako nejoblíbenější jídlo, takže jednou týdně ho určitě mají. Milují nudle s mákem a krupicovou kaši, takže sladké :-) Děti mají rády pečivo, to asi taky není nezdravější. Budiž mi útěchou, že peču povětšinou domácí.

Nepřeháním to na žádnou stranu, ale jsem teď dost ovlivněná tím, že se snažím trochu hubnout. Potřebuju shodit ještě 5 kg, tudíž jídlo více hlídám. Nedávno jsem byla na prezentaci šmakouna a překvapilo mě, že to je vlastně docela dobré, všestranně použitelné, a tak se to teď snažím cpát někam, kde tím nahradím něco tučnějšího.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.