Přidat odpověď
Shantule, tak Simon mel jen jednou ATB. Jinak jde do obstrukce i pri viroze (dneska potvrze z CRP - 8). A nemocny byl vlastne potreti, poprve jsme skoncili v nemocnici. A ted dvakrat viroza vzdy par dnu po ockovani. Zrejme ho to ockovani oslabi a hned neco lapi, dr. se divala do karty, ze je to jak pres kopirak. Jinak ne. Ale je pravda, ze u nej se vic snazim, aby neprisel do styku s nemocnymi detmi nez jsem se snazila u Robina. A mam to s nim tak, ze radsi pojedu 10x na pohotovost zbytecne nez jednou prijet pozde. U toho dychani mi prijde, ze to neni zas takova sranda. Jinak si myslim, ze nejsem moc uzkostna a neletim k dr. kvuli kazde prkotine. Navic mam ventolin doma a kdyz nekam jedeme na cesty, tak uz ho vozim s sebou. Aspon tenkrat jak byl hodne spatny a mel ze zacatku ventolin po hodine, tak bylo videt, ze mu moc pomahal. Tak to mam v hlave nastavene, ze pokud bude spatne dychat, dam ventolin a jedu k dr.
Nacenko, ja to s kasi delam dost jinak nez je asi bezne. Nekupuju mlecne, prijde mi, ze velice casto do nich propasuji cukr, prichute a kde co. Zatim si myslim, ze Simon by mel jist aspon trochu bez Ecek, cukru, ... Diky zacpe mu nedavam ryzovou, ale kupuju od alnatury 4-zrnou (bezlepkova) a mam jahlovy vlocky na kasy take od alnatury. Do 100 ml vody dam tri odmerky te kase, jednu odmerku tech vlocek a cca 100g presnidavky (ted jsem navarila boruvkou a klukum moc jede). UM jsem mela koupenou jednu krabici. Kdyz Simon malo pribiral, tak jsem mu to delala kalorictejsi. Ted za mesic pribral 600g (pred tim 300g za 2m), tak uz UM nedavam, kdyz doslo. Dokud jeste kojim a on prikrmy ji vse, co mu predlozim, tak si myslim, ze mu nic nemuze chybet. UM je vymyslenost poslednich par desetili a pred tim nebylo a lidi zili take. Jinak narozdil od rady lidi zde drzim Simona relativne zkratka, co se tyce jidla. K snidani ma holandii a banan, k obedu masozeleninovy nebo jen zeleninovy prikrm - opet se vracim k pyre, protoze jak vcera, tak dneska kousky snedl a po kojeni odpoledne kousky vyzvracel, ze mu v zaludku vadi, tak s nima zas pockam (ikdyz banan dostane od ruky a ji ho sam). K veceri ma kasi. Mezitim je kojeny. Dostava jeste kukuricne krupky a ted ma novinku, ze mu dam kornoutek od zmrzliny. S lepkem jsem cekala aspon na ten cca 9m (pokud mu ho nedal treba bracha v podobe susenky). Myslim, ze mu nic neutece.
Předchozí