Lete, tak to bylo u nás. začalo to po novém roce a každý měsíc se nám vracel zánět průdušek, který se musel léčit ATB. Při tom posledním v dubnu už to bylo tak špatný, že se malý dusil, takže nám přímo v ordinaci dávali ventolín a vyčkávalo se. Hned jsme se museli objednat na alergologii a naštěstí byli tak vstřícní, že jsme nemuseli čekat na volný termín za 3 měsíce, ale vzali nás hned. Následovali odběry z hlavičky, dotazování dr. Výsledky na veškeré alergeny..pyly, roztoče, plísně, suroviny vyšli negativně, tedy krom vaječného bílku, který máme na 3 křížky. Vajíčko jsem vůbec nedávala, takže jsem ráda, že se to zjistilo dřív...Nasadili nám již v počátku ještě ECOBEC, který působí skoro jako ATB v průduškách a dostává průdušky do původní formy. Te´d v červnu na kotrole mi dr na alergologii řekla, že to je astamického původu, ale že se to může časem vytratit a budeme mít pokoj....Včera jsem brouzdala po rodince a vklikla jsem na budulínky aneb zemřelo nám děťátko a tam jedna maminka psala, že jí před měsícem a půl umřel chlapeček na astmatický záchvat, jinak byl prý zdravý...To mě dostalo
ale snažím se na to nemyslet. Musela bych se zbláznit
je to moc smutné
Načenko, taky jsem koupila kaši nestlé a doma si všimla, že to je na přidání mlíka. takže 1. odstříkat 200ml už nesvedu(to jen v začátcích), 2. kupovat UM za tolik peněz když ještě kojím a pak malý bude trucovat a kaši nesní a já to vyhodím, no to v žádném případě
a za 3. obyč krupici taky dáváš do normálního mlíka a za nás jsme jí taky dostávali a nic se nestalo...malý mlíko snese(potvrzení na alergologii) moje dětská dr mi taky řekla, že mu to můžu dát, že se nic nemá přehánět a hlavně vyhazovat tolik peněz za UM je blbost....je zastánce pravidla - řiď se selským rozumem
a nezačínejte, že to zatěžuje, jako děti jsme taky dostávali převařené mlíko když nebyl sunar, nebo krupice .....