Vážená paní je mi přesně tolik let co Vaší mamince.A právě v květnu jsem se dověděla,že mám na pravé plíci shoubný nádor,který nelze operovat.Říkám jsi proč právě já,která nekouří a pod.Bohužel však žijí na Ostravsku což jsi myslím,že je to jedna z nejhorších oblastí k bydlení.Mým jediným štěstím je,že mám kolem sebe hodně dobrých kamarádek počínaje od kolegyň z práce sousedek a kamarádek z mládí.Které mne hlavně podporují po psychické stránce což jsi myslím,že je to pro uzdravění této zákeřné nemoci to nejduležitější Ale hlavně Vám chci napsat,že mi kolegyně z práce zakoupily přírodní lék ACAI-ELIXIR MLÁDÍ a ten mi nesmírně pomáhá i při chemoterapii nebývá mi špatně apodobně.Bližší informace o tomto léku jsi najdete na INTERNETU.Takže jej mamince určitě zakupte a věřte,že ji pomůže.Přeji Vám všem pevné nervy a mamince brzské uzdravění.Hana Holečková Ostrava
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.