Jani,
ten psycholog ti vlastně ani nemůže poradit, měl by ti pomoci ujasnit.. navíc, toto byl jeho kamarád, tak prý je otevřenější.
Né, naše malá a jeho výpadek v práci byla vlastně shoda náhod, malá je neskutečně zlatá a hodná, nikdy neplakala, nebolely ji zoubky, je skvělá
Já jsem se snažila, aby vlastně vůbec nepocítil, nějaké omezení, vlastně jsem měla příjem jako předtím v práci. Viděla jsem, že se mu v podnikání nedaří, tak jsem se fakt hodně snažila. Já vím, spousta z vás řekne, že jsem se "tak" snažit neměla, jenže.. zpětně jsem zjistila, že nás několikrát málem odpojili. Teď naposledy jsem to musela řešit já
Já jsem se fakt styděla někoho prosit o peníze (moji rodiče jsou strašně hodní, ale fakt jsem se styděla
Znamenalo to pro mě pracovat kolikrát až do rána, to jsem ho fakt prosila, aby malou pohlídal, ale to je o ničem.
Víš, on nám vlastně nemá z čeho platit, on ten příjem fakt nemá..
Ale ještě jednou děkuji za rady, kdybych sehnala třebas někoho do podnájmu a pořádně "si mákla"
.. ale nevím..mám strach, že finančně nezvládnu, mám strach úplně do něčeho pouštět.. kvůli němu, fakt jsem zklamaná, jak se tak mohl změnit... můj příjem také není pravidelný.. a teď musím myslet hlavně na malou