já osobně bych asi volila vyvolání té předchozí MS o pár dní dřív Agolutinem (je to progesteron) tělo se vlastně zachová tak trochu jako kdyby bylo těhotné - hladina se zvedne a pak zas klesne a to vyvolá MS. A ta další MS už by přišla dřív, pokud ne, tak taky pošťouchnout. ale nevím, co na to dr. je to injekce a samozřejmě ne volně prodejná. Ale cpala jsem do sebe skrz IVF všechno možný a tohle mi přijde jakž takž přirozený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.