| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Téměř tříletý syn je necelý týden mrzutý, nemá jiskru a denně propukne alespoň jedna hysterická scéna, kdy strašlivě vříská, zacyklí se a nemůže přestat.

Včera večer se mi zdálo, že má teplotu, ale neměřila jsem ho, jen dostal na noc Nurofen. Totéž ve 4h ráno.
Vstávali jsme v 8, vše ok, snědl 3 chleby s žervé, vypil jeden celý čaj (250ml) a před 11, když už njakou dobu polehával a zesklovatěly mu oči, jsem mu naměřila 39,5°C.

Opět Nurofen, za dvě hodiny nato čípek Paralen pro děti, protože to neklesalo ani po obkladech, momentálně spí a má 38°C.

Odmítá pít, ale snědl 300g bramborové kaše s tuňákem, zapil jen trochu ( normálně vypije kolem 1-1,5l tekutin denně).

V krku jsem mu nic neobjevila, nemá ani zarudlý, natož čepy, jazyk má též normální barvu, nekašle, nenudlí...

Od minulé středy jsme však byli dvakrát na dva dny v mém rodném městě, každé dopoledne byly obě mé děti cca 4h hlídány kamarádkou (kterou tedy snášejí skvěle), pendlování sem tam...
Nemůže to být jen vyčerpání z cestování?

A pokud ne, kdy se ukáže, o co jde, když už klempíruje týden a pořád nic?

Nemám ho vzít na nějaké výtěry, CRP, odběry...?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.