Přidat odpověď
Dobrý den,
byla jsem dnes s dcerkou a ta byla nadšená. Je pravda, že jsou větší cirkusy. Popravdě v dnešní době není lehké podnikat a navíc v cirkuse je to podle mne obzvlášť náročné. Když si představím, co je za takovým cirkusem nákladů. Nebylo plno a proto jsem obdivovala s jakým nadšením a úsměvy byly čísla prováděny. Účinkujících sice mnoho nebylo, ale bylo vidět, že se snaží, aby se účinkujícím představení líbilo. Je pravda, že ozvučení bylo špatné. Tomu, že se nemají zvířata fotografovat a ne s bleskem ale rozumět bylo, česká nátura zvítězila a místo úhrady za foto se slonem, lup tam děti na okraj manéže a honem foto, když se nedívají :-((
Vloni jsme v jinem cirkuse seděly na lavičkách, kde si dcerka roztrhla tepláky o vystrčený rezavý šroub (naštěstí to odnesly jen ty teplaky), proto mne mile překvapily plastové židličky. Web by pravda chtělo aktualizovat ;-)
Pán co tak haní v prvním příspěvku by se měl trošku zamyslet a vcítit do nelehkých podmínek. Ne každý podnikatel jezdí v bavoráku.
Cirkusu ALEX přeji hodně štěstí a hlavně elánu a kreativity pro tvorbu nových čísel a scének.
Předchozí