Přidat odpověď
kvůli tvému příspěvku, jsem se tady musela zaregistrovat, protože mě nenechal klidnou. Studovala jsem nějakou dobu na státní škole v Praze, kvůli tomu že mě obor přestal bavit, tak jsem se pak na poslední chvíli přihllásila na UJAK, který ano, bral bez přijímacího řízení, ale!!!!nemyslím si, a mohu porovnat, že srovnávat těžkost učení na státní a soukromé škole nejde!!!. Podle mého je to na stejno..jediný rozdíl vidím v tom, že soukromá škola ti vyjde vstříc ohledně studia. Představa, že ve školce chybím 1x týdně, tak jak to většina státních škol chce, tak bych brzo byla na úřadě práce a mohla bych se jít klouzat. A pokud vím (ted jsem složila státnice na ujaku), vědomosti si do hlavy cpeš sám,a je jen na tobě, zda se danou látku naučíš nebo ne, takže je jen a jen na tobě, zda to flákáš a spoléháš na to, že je to soukromá (na to ale bych nespoléjala, protože státnice obelhat nejdou, aspon já toho byla svědkem) a nebo se budeš učit. Zkouškové probíhalo stejně jako jinde na výškách. ústní zkoušky, zápočty (písemné, ústní), semestrálky apod. Nebo si myslíš že se za celé 3 roky neučíme a ke státnicím přijdeme jak tupouni a za úsměv nám dají titul? Kde žiješ!!! jo a mimochodem, připrav se, že jednou, za pár let, se bude platit i za "státní" školy.. to by mě zajímalo, co pak budete vy "proti soukromým VŠ" říkat. Nicméně je dost přípradů, kdy i na státních školách se profesoři podpláceli :)))
Předchozí