Dobrý den všem mám susicku aeg tři týdny ,moc jsem si ji přála ale ted jsem smutná jelikoz manžel zjišťuje že ma srazena bavlněna Trika a spodní prádlo tak jsem zoufalá a nejradši bych ji vrátila . Dnes jsem tam zkusila dat bavlněné tepláky a moje triko ktere jsem před susenim schválně premerila a obe věci se srazili o jeden centimetr a to jsem to dala na silon aby to bylo šetrnějši tak nevím vůbec se mi nechce kupovat nové věci nebo vybírat o něco větší a ještě jsem se chtěla zeptat nevíte někdo jestli kdyz se ta věc srazí jednou tak po druhé uz se to nemůže stát?diky všem
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.