Přidat odpověď
Já si myslím, že se to nedá soudit, každá doba vyžaduje od lidí něco jiného. Dřívější doba vyžadovala od lidí, že si musí obstarat jídlo, defakto to základní co je potřeba. Podle mě v té době měl každý svoje místo... nemyslím práci. Ono se řekne a kdo Tě nutí dělat kariéru blablabla. Nežijeme v bublině, ve skleníku, jsme masírováni, medii okolím a nevím čím vším. dřív tyhle blbosti nebyli, lidé nebyli "unavováni" plkama, je ničily války a hlad. Kdo mě nutí? Moje děti, protože co ty děti asi budou jíst? Kde budou bydlet? Musím chodit do nějaké práce, v té práci se mění určitá období struktura lidí, mám pocit, že kdo chce přežít, tak se musí přizpůsobit.
Dřív měla matka prostě jasné místo, starat se o rodinu, aby chlap vydělal, no taky v tom nevidím nic úchvatného, ale dneska je ta matka neukotvená, protože ví, že by se měla starat o rodinu, že by měla dělat karieru jinak se na ní sesype hejno vran, které jí obviní ,že je vyžírka státu...
v dřívější době bych žít nechtěla...., ale ta dnešní se mi taky nelíbí... resp. ono asi jak kde.....
Předchozí