| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

... tak zkusím napsat sem, třeba mi poradíte, použíte, já už nemůžu :-/

Mám 9 letého syna a 15 letou dceru. Zhruba od loňského jaka je vše čím dál horší - myslím vztah mezi něma. Bohužel nedokáži zjistit co se mezi nimi stalo :-/. Jinak syn má diagnostikovanou lehčí formu ADHD, vloni, letos v lednu potvrzeno s tím ež má mít ve škole indiv. přístup, kontrolu od učitelů - bohužel to ale nefunguje - neustále nosí poznámky že x krát zapomněl, 5 za to že nemá domácí úkoly a angličtiny, že je nepozorný, divoký a nevím co ještě. Do toho problémy doma - dnes vzal třeba sestře průkazku na autobus - ona s ní přijela domů a nemá jí, určitě jí vzal ale on - nepřizná se ale a nevrátí jí. Nedávno jí rozstříhal plavky, schoval tričko - které stále nemáme, uklízí stylem že vše nahází pod postel, sestře leze do DP a neustále jí tam něco bere - prostě pořád něco - my pořád domlouváme ale nikam to nevede :-/. Teď uý jsem se vážně rozčílila a všechny jeho hračky vyházela z okna na zahradu - s tím, že prostě v pokojíčku nebude mít NIC - on mi řekne že mu to je jedno. Když mu řeknu že s námi nepojede na dovolenou - je mu to jedno. Když mu řeknu že nepojede s třídou an výlet - opět mu to je jedno. Jsem už opravdu zoufalá a nevím co s tím prostě? Když jsem otevírala okno, zjistila že že celou zubníé pastu napatlal na rám okna, na nábytkui má také nalepenou zubní pastu a tím přilepené lego atd., atd. Omlouvám se za zmatené psaní, ale brečím tady u toho a prostě nevím jak dál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.