Z kyseleho mleka jsme delali tvaroh doma, kdyz jsem byla mala. Postup je 1. nechat zkysnout - pokojova teplota by mela stacit, nasi tam obcas davali kousek chleba. 2. zahrat (myslim ze neni nutne varit) tak aby se to zdrclo 3. precedit pres platno Vysledek byl spis jako tvrdy tvaroh na strouhani, ale mozna zalezi na tom jak moc to vyzdimes.
Jinak ja v UK misto tvarohu normalne pouzivala husty bily jogurt, obcas rovnou a obcas jsem ho nechala odkapat pres nejakou latku, aby byl hustsi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.