| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem zoufala...uz odmala mam sklony k neporadku,vim to. od te doby, co mam rodinu, se snazim, mnohemu jsem se priucila...jelikoz pracuji, mam male deti, tak jednou do tydne prichazi uklizecka. stejne je u nas vse doma rozhazene. zvladam uz kuchyn, ta je vzdy vecer uklizena.ale - jinak nic moc. Muj muz se doma podili minimalne - o deti se stara- vyzvedava je atd. jeden cas mi pomahal vecer s kuchyni, kdyz videl, jak jsem grogy, ale ted zase zlenivel. Dnes jsem prisla domu, muz tu sedi pred pocitacem, zatuchly vzduch, spinave nadobi na stole - kolikrat jsem ho prosila, at se podiva kolem sebe a veci na povrchu uklidi, vetsinou to zabere par minut - nechci po nem nic vic. Ale tohle proste ignoruje, nevidi - no dnes mi praskly nervy a kricela jsem, ze to tady smrdi a ze prijdu domu a mam hned spatnou naladu - jsem hysterka ? ted mame zase tichou domasnost, ale proboha chci opravdu po chlapovi moc ? moc nebo pomoc ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.