Přidat odpověď
nevěrnice teda trubka na entou ... otázka typu - a musíš všechno vědět - když se ji ptal proč ho podváděla mi přišla hooodně drsná, nedivila bych se, kdyby ji za to dal po papuli (já měla sto chutí). Chovala se jak potrhlá puberťačka a ne matka dvou dětí.
Že si manžel vodí domů kamarády ... mi hlavně nepřišlo, že by to "nevěrnici" mělo nějak vadit, ona byla vyloženě typ co miluje společnost a ruch kolem sebe ... hospodu a chlapy a tak ...
Vydupávající dítě fakt řešit nebudu, vždyt měl proboha dva a půl roku, z toho vyroste ... ne vždy je vše vychovou a ustupkama - některé děti takové prostě jsou, nebo takové mají jen období. mám 4 děti a každé z nich je jiné ač výchovu mají stejnou.
Druhá rodina ... matka generál, dcera totální bačkora, která opravdu neměla sebevědomí, protože ji někdo "nepomohl" - a někdo to prostě potřebuje popošoupnout. Táta vypadal jako totální alkáč a nechce se mi věřit tomu, že celý rok nepije a pak pije 6 dnů v kuse.
Joo všude je něco, na výměnu málo kdy koukám, ale vzhledem k tomu, že jsem taky z FM mě to tentokrát díky upoutávce zaujalo. Já bych do takového projektu nešla, jim šlo o prachy tak šli ... já bych si zbytečně nechtěla dělat ostudu (protože všude je fakt něco)
Předchozí