susanah když nastoupil starší syn do první bylo jich 13 z toho -jeden kluk snad se všema DYs poruchama co jsou -další holčina co četla plynule(práce navíc,aby se nenudila) -další slečna obrnu(prakticky nebyl schopná rýsovat -dalšího exota jsem jí tam strčila já násobil(jak někdo psal tady se srovnal rozdíl na konci čtvrtý třídy) a za ty zalosti - pisů , že by se prý páťák nemusel stydět jak mi řekla hned o první konzultaci(do konce pátý tříídy mu z prvouky později vlastivědy a přírodovědy dělala práci navíc)
A dvě holčičky jí tam 1/4 roku probrečeli, že chtějí maminku.
Přesto to tam bylo super.... úča to zvládla na jedniočku a potřebovala by svatozář. kdo potřeboval chystala práci navíc. Když něco nutně potřebovali vědět vysvětlila....dokonce jí donutili ve třetí třídě vykládat chemii...prootže nutn potřebovali vědět jak se vyrábí benzín, nafta a ostatnní věci tak tomu věnovala hodinu.
Být jich ve třídě 30 na tohle není čas a děti chodí otrávený a školu nesnáší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.