jak mozzarela to nevím, ale zcela běžně zamražuju nivu - tedy pak podle stádia zralosti už je jen na nastrouhání na pizzu či pomazánku - plátek už se neukrojí a taky zamražuju cihlu a královskej - ty klidně na plátky, nebo už obalené.. na smažení.. atd.. a ty jsou OK, jdou strouhat, krájet všechno...
u tý mozzarely bych možná měla strach, jestli ji to zamražení neroztrhá, a taky záleží, na co ji pak chceš použít?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.