| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máš dvě možnosti:

1) Chléb pšenično-žitný - ponechat stejné celkové množství mouky i vody, ale změnit poměr mouk na pšeničná : žitné 2:1, těsto je tužší, je možné ho zpracovávat na vále, kynout v ošatce a péct na plechu tak, jak to děláš

2) chléb žitno-pšeničný - ponechat množství mouky i zachovat poměr 60:40 ve prospěch žitné, ale zvýšit množství vody o 150 ml, těsto není tak husté, kyne v nádobě, ve které se peče, v teple (stejná t jako při druhém a třetím vedení kvásku), doba kynutí odpovídá cca kynutí kvásku po jednom nakrmení, po nakynutí už jen klesá, ev. promísením by spadnul, ale už znovu nenakynul, já ho peču v troubě vytopené na 200 st. C, po vložení chleba zmírním na 160 a peču cca 50 min.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.