Přidat odpověď
Ahoj holky, volala jsem na výsledky kontrolní moči a je to po ATB ještě horší :o( Další ATB mi rvát už nechce, protože bych musela dávku, u které kojení je už špatný, tak jsme se domluvili na nějakým režimu a za 15dní opět moč...
což třebas to, že mám hodně odpočívat a klidový režim... ha ha ha...včera jsem makala tak, že jsem ani neměla sílu večeřet. Udělali jsme holkám totiž spaní v ložnici a už tam mají část hraček a my spíme v obyváku...
což bylo tak, že muž rozmontoval postel a odvezl a zbytek jsem stěhovala já, i skříň apod. ....
Ale durhou noc Hana kojení jen 2za noc!!!! Pokud to tak bude, tak se budila častěji proto, že mě cítila... a alespoň holky budou zvyklé, že budou spát spolu i na baráku už beze mě a část hraček zmizlo z obyváku, huráááá... a Em je moc ráda, všude říká, jak má pokojíček a má tam hračky a hcodí si tam hrát, tudíž ji nevidím furt...
včera jsem se dověděla od drahýho, že jen kojím... a nic jinýho dělat nemusím a to jen proto, že chudáček měl TÝDEN ve špinavým prádle kapsáče a chtěl si je vzít na sebe a nemohl...a že rifle nechtěl, tam nemá ty kapsy, kam dává dokaldy.. jel autem, tudíž šlo jen o cestu do auta, kde doklady může z kaspy vytáhnout... tak mě neskutečně nasral.....a to, že jsem teď furt na hromádce je jedno...a že nemá trenky.. tak ještě mu mám pánovi asi chodit do skříně a kontrolovat, zda mu nedochází trenky...
ach jo.. on fakt má v mozku beton....
ale že každý den jí teplý jídlo, vozí si do hokny buchty atd. to se dělá asi samo...samo se vysaje, sami se odnáší odpadky, sámo se umývá nádobí(nemáme myčku)....
Předchozí