| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uklidni mě, že jsi na mateřské? Prosím, prosím.
Máme dvě koupelny s WC a 2 záchody. Celkově 2 hodiny úklidu. Myju je jednou týdně.
Dvakrát týdně si to vůbec neumím představit!!
Když jsem byla na mateřské/rodičovské, uklízela jsem 1x týdně koupelny + WC, jedenkrát týdně celý dům, včetně leštění dveří (a je jich hodně), mytí lustrů – to co moje mamka dělá na Vánoce, se u nás dělalo každý týden. Pračka jela pořád, žehlila jsem prakticky denně, vždy když děti jedly, to byla jediná bezpečná chvíle (přes den nespaly)

No a teď chodím do práce a vážně nestíhám a nechápu kdy uklidit, uvařit, vyžehlit (o víkendech dost cestujeme).
Úklid celého domu – o víkendu, když se zadaří, když ne, tak vlastně uklízíme celý týden, každý den kousek a v pátek to vypadá, jako by se neuklízelo.
Peru jen o víkendu (a hodně) protože v týdnu mi zůstávalo prádlo v pračce i dva dny, vždycky když jsem pro něj šla, tak se nějaké dítě vraždilo, sebevraždilo, nebo jsem slyšela podezřelé zvuky a večer už jsem na prádlo zapomněla.
Žehlím 1 x za tři týdny asi půl dne (noci)
Vytíráme v pátek (abychom měli čisto na víkend) a v neděli (aby bylo čisto na týden). Luxujeme průběžně, dle potřeby – jednou týdně automaticky a pak podle toho, jak to vypadá.

Sklep uklízím cca jednou měsíčně, víckrát to zkrátka nezvládnu.
Nechápu jak se to dá zvládnout bez paní na úklid. (My jí nemáme)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.